TOELATINGSVOORWAARDEN
De naturisten camping "Les Grands Chnes" ontvangt met plezier alle naturisten, die hier n of meer nachten met een tent, caravan of camper willen verblijven. Voordat je je op een genummerde plaats installeert, moet je daarvoor toestemming hebben van de beheerder. Wanneer je op de camping "Les Grands Chnes" verblijft, houdt dat in, dat je het reglement accepteert en je daar aan houdt. Iedereen die hier kampeert, dient een identiteitsbewijs (INF-kaart of rijbewijs of paspoort of Camping Card International) te overleggen. Kampeerders kunnen geen bezoek ontvangen, zelfs als dat ze zijn naturisten, bezoeken, zijn verboden. Wij vragen u om voor uw verblijf te betalen aan de vooravond van uw vertrek (creditcard, cash). Campings moet worden verlaten om tussen 8.00u en 12.00u, moeten huren worden verlaten voor 11.00 uur.
RECEPTIE
De receptie is geopend van 08.00u. tot 19.00u. De bar is geopend van 11.00u. tot 22.00u.
NATURISTISCHE HOUDING
Als het weer het toelaat is naaktheid voor iedereen op het hele terrein verplich. Immers de INF-defintie van naturisme luidt: "Het naturisme is een levenswijze in harmonie met de natuur, het wordt gekenmerkt door gemeenschappelijke naaktheid, die als doel heeft het bevorderen van zelfrespect, respect voor de medemens en eerbied voor natuur en milieu." Er worden geen uitzonderingen gemaakt. Wij behouden ons het recht voor om iedereen waarvan het gedrag indruist tegen de naturistische ethiek de toegang tot het terrein te weigeren c.q. van het terrein te verwijderen.
SANITAIR
Midden op het terrein staat het toiletgebouw waarin toiletten, wastafels, afwasbakken, douches, babybad en een wasmachine (munten te koop bij de receptie, inclusief waspoeder). Schoeisel is verboden onder de douche. Alleen het ledigen van chemische toiletten waarin biologisch afbreekbare producten worden gebruikt, is toegestaan (groen product). Hiertoe is buiten het toiletgebouw een uitgietbak ter beschikking. Het sanitair wordt regelmatig schoongemaakt; laat het net zo schoon achter, als je het bij je binnenkomst hebt aangetroffen. Het gebruik van bleekmiddelen is verboden (Javel). Gooi niets in de wc, maar gebruik de daartoe bestemde afvalbakken.
ZORG VOOR DE VOORZIENINGEN EN DE NATUUR
Zorg ervoor dat alle voorzieningen en het campingterrein netjes en schoon blijven. Bij de ingang van het kampeerterrein en in het sanitairgebouw staan afvalcontainers. LET WEL: het scheiden van afval gaat hier anders dan in Nederland! (Zie voorbeeld kaarten bij de containers): o glas, o in de GROENE BAK hoort afval dat kan worden hergebruikt (karton, papier, plastic, blik en tetrapakken - dus geen etensresten), o in de GRIJZE BAK hoort al het restafval in gesloten vuilniszakken. Heb eerbied voor de natuur. Het is verboden de beplanting te vernielen, je plaats af te bakenen en geultjes rond je tent of caravan te graven. Alle schade toegebracht aan beplanting of aan gemeenschappelijke voorzieningen is voor rekening van de veroorzaker of, van de ouders/verzorgers wanneer het minderjarige kinderen betreft.

ZWEMGELEGENHEID
Het zwembad is 1,20 m diep en het kinderbad 40 cm.
- Kinderen tot 2 jaar moeten binnen de zwembadomheining altijd een zwemluier dragen Zij mogen enkel in het kinderbadje. Omwille van hygiënische redenen zijn zij niet toegelaten in het grote zwembad.
- Kinderen moeten worden begeleid door een ouder.
- ER IS GEEN TOEZICHT. DE OUDERS BLIJVEN VERANTWOORDELIJK VOOR HUN KINDEREN.

- Vr elk bad is douchen verplicht.
- Schoeisel is verboden in het zwembad en op de strandjes.
- Het is hier ook verboden te roken en te eten.
- In de afvoergoot mag niet gespeeld worden.
VOORZORGSMAATREGELEN
Campinggasten dienen de gebruikelijke voorzorgsmaatregelen te nemen om hun eigen spullen veilig te stellen.
VERKEER EN PARKEREN
Alln bij aankomst en vertrek mogen voertuigen op het terrein rijden (max. 10km. per uur). Voertuigen moeten worden geparkeerd bij de ingang van de camping, dus niet op de kampeerplaats. Voor het vervoer van boodschappen staan twee karretjes en kruiwagens ter beschikking op de parking. Na gebruik moeten ze worden teruggebracht. De voordeur is gesloten 22.00u - 7.30u.
VEILIGHEID
Om brandrisico te vermijden is barbecuen (met houtskool) op de kampeerplek verboden. Er is een gemeenschappelijke barbecue bij de receptie. Rokers mogen hun peuken niet in de natuur weggooien. Bij het sanitair, zowel als bij de electriciteitszuilen, hangen brandblusapparaten.
GELUID
Het gebruik van radio's, tv's, muziekinstrumenten of andere geluidsapparatuur is toegestaan, mits je buren er geen last van hebben. Tussen 22.00u. en 08.30u. moet het stil zijn op de camping.
HUISDIEREN
Huisdieren zijn toegestaan, mits aangelijnd (uitgezonderd aan het zwembad en in het sanitair gebouw), en mogen geen overlast bezorgen. Ze moeten in orde zijn met de vigerende veterinaire voorschriften: gezondheidsattest, inenting, Honden moeten buiten de camping worden uitgelaten. We wensen je een prettig verblijf toe op onze camping "Les Grands Chnes".


home  •  overzicht  •  ons gezin  •  kennismaking  •  faciliteiten  •  historisch overzicht
tweepersoonschalet
  •  familiechalet  •  tent & caravan  •  camper & kampeerauto •   reserveren verhuur •  reserveren staanplaats
routekaart  •  omgeving  •   foto van de week  •  huisregels •  contact •  administratieve & fiscale gegevens